Möhippa

I lördags hade vi möhippa för Linda som jag och några tjejer till har planerat länge. Dagen började med att vi åkte hem till Linda och överraskade henne klockan elva. Hon hade somnat en stund så vi dundrade in i sovrummet med mousserat vin i högsta hand.

Sen blev Linda stylad av Zübeyde. Hon sminkades, fixades i håret och fick snygga kläder. Därefter drog vi till stan och hittade en brygga där vi hade picknick i solen. Sedan fick Linda kliva in i en skivstudio och spela in Madonnas "Holiday". I början höll hon på att börja gråta av nervositet men efteråt tyckte hon att det var sjukt kul. Vi hörde låten typ fyrtio gånger den dagen.

På kvällen blev det middag på libanesisk restaurang med god mat, vin och vattenpipa. Med facit i hand skulle vi ha avslutat kvällen där eller kanske gått till en bar. Istället åkte vi med en buss med Robinson-kändisar till en Fröken Sverigetävling i Södertälje. Där satt vi och tittade på 18-åriga spinkisar som visade upp sig på podiet en decimeter framför oss. Vissa blivande brudar får en manlig strippa. Linda fick se tretton tjejer i minimala kläder. Haha.

Efter Södertälje åkte jag och Linda hem till henne och hade privat efterfest. Vi (jag) drack drinkar och surrade till halv fyra då vi bokstavligen stöp i säng. Det var en mycket mysig och rolig dag. Här kommer ett gäng bilder:



Zübeyde fixar Lindas hår.



Så här fin blev hon!



Linda vill absolut inte sjunga...



...men efter en stund gick hon in i rollen som superstar.



Jag puffar på vattenpipan.



En trevlig Robinson-Lukas och en suddig Z.



Tjejen som tog hem segern omringad av tvåan och trean.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0