Hej och hå!

Det har inte blivit mycket bloggat i veckan. Jag har haft mycket på jobbet och då hinner jag inte med mycket annat på kvällarna än att träna. I veckan har jag tagit igen lite av slöheten som slog till under påsken. På tisdagskvällen gick jag och grannen powerwalk i en timme och tjugo minuter.

På onsdagen körde jag Wii fit och på torsdag hade jag som vanligt innebandy som numer är veckans roligaste! Jag tycker det är riktigt riktigt roligt! Och nu pratas det om att vi ska möta ett annat lag med morsor från en annan del av Väsby i en match! Vore ju superkul! Jag blir taggad till tusen!

Ni kanske tror att vi spelar snäll innebandy vi mammor men jag kan lova er att det smäller rejält. Vi blir så tävlingsinriktade att det blir en hård kamp och vi får nästan säga till varandra att det är på skoj. Längtar redan till nästa torsdag!

I övrigt har det inte hänt så mycket i veckan. Jo, Isabella har varit hos en logoped för att få ordning på sitt tal. Hon har svårt med s, l och r och vi tänkte att hon skulle få lite hjälp så att hon kan prata rent då det är dags för skola om två år. Men logopeden ansåg inte att hennes uttal var något större problem. Hon är sen men det är ingen fara så då litar vi på det och avvaktar ett tag. Nu tränar vi istället hemma på att hon ska sätta tungan rätt i munnen när hon ska uttala bokstäverna.

I helgen blir det lugnt. En promenad med grannen i morgonbitti och sen ska vi pyssla lite ute. Nu är all snö nästan borta och jag tänkte försöka kratta ihop alla fula löv som ligger och skräpar och så ska vi gödsla gräsmattan. Kul att äntligen få börja med lite vårsysslor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0