En fråga förresten...

Läser ni mig fortfarande efter åtta månader frånvaro? Är ni kvar?

Helloooo!

Jaha, det var ju ett tag sedan sist. Kanske dags att uppdatera. : )

Största glada nyheten sen bröllopet- jag har blivit faster! Micke och Theres har fått sin flicka Lova och om exakt fem dagar får jag säga hej. Längtar massor! Längtar till och med efter att byta blöja! Ska bli så mysigt att få hålla henne och känna bebisdoften! På onsdagkväll åker vi, jag och barnen och Patriks brorsa. Vi tar nattåget vilket är tur för jag har MYCKET packning. En hel resväska bara med söta små tjejkläder till Lova plus lite leksaker och mjukdjur.

Det var extra lyckosamt att det blev en flicka eftersom jag och min relativt nya vän tillika granne Liselotte byter kläder med varandra. Hon får Kalles gamla kläder till sin femåriga kille och vi får hennes åttaåriga tvillingtjejers kläder till isabella. Med andra ord ger jag bort alla Kalles kläder. Och Isabella har fått kläder så garderoben svämmar över. Tur att jag inom en snar framtid ska påbörja projektet med att barnen ska få egna rum, därmed får Isabella massor av plats för alla klänningar, kjolar och allt annat hon fått ärva. Och Lova har därmed hur mycket som helst som hon i sin tur kan få.

Det har varit en helt fantastisk lördag. Sol och varmt och jag har slitit hela dagen ute. Fixat klart i trädgården, krattat löv rensat rabatter, tvättat fönster och planterat blommor. Är lite rädd för frostnätter men det är pelargoner och de står på den inglasade altanen. Och jag har rådfrågat min guru, läs mamma, och hon sa att det skulle gå bra och då litar jag stenhårt på det.

Vi har grillat och när barnen hade somnat bestämde jag och Pata oss för att hyra en film på datorn. Men vi har totalt olika filmsmak och som vanligt uppstår först ett krig om vilken film vi ska se. Han vill ha action och pangpang och biljakter medan jag vill ha drama eller en thriller. Till sist fick han välja, och det blev en action förstås, men efter tio minuter sov han i soffan. Efter en kvart öppnade han ögonen och mumlade att jag fick välja vilken film jag ville. Jag bytte direkt till en lättsmält romantisk komedi med Jennifer Aniston- "Pappa på burk". Jag älskar Aniston. Hon gör sällan bra filmer men det är något med henne jag älskar. Och den var faktiskt inte så dum. Pata vaknade till och med till liv och glodde lite halvhjärtat ända till slutet.
RSS 2.0