Redo

I dag har vi handlat de sista sakerna till bröllopet. Nu är vi klara med allt och det känns grymt skönt. Eller nästan med allt. Det är ju en del saker kvar förstås. Brudklänningen ska strykas, dukarna ska strykas, jag ska fixa lite till maten och jag glömde helt bort att handla puder idag. Men på onsdag kommer mamma och det känns fantastiskt skönt! Då blir det ordning på torpet! : )

Jag var lite pirrig i går. I dag känns det bara kul! Jag längat så jag döööör! Det ska bli så roligt att få fira den här dagen med alla personer som betyder mest i mitt liv! Fantastiskt!

Hoppas dagarna går fort. Men det gör de ju. Jag jobbar bara måndag och tisdag. Sen är jag ledig onsdag för att Kalle början ettan. Förstår ni? Ettan! Hur stort som helst! Torsdag och fredag ska jag och mamma fixa saker, jag ska göra naglarna och köpa det jag glömde köpa i dag. Men jag är redo. Så jäkla redo att bli fru Sandberg!

Rädslor

Åtta dagar kvar, eller nästan sju eftersom klockan är tio på fredagkväll. Jag har inte varit ett dugg nervös fram tills nu men nu börjar det känns lite i magen. Det är lite overkligt att vi ska gifta oss. Vi som varit tillsammans i nästan tolv år, vi som har gjort allting annat innan och vi som sett alla våra vänner gå till prästen. Men kul blir det, det är jag övertygad om!

Jag förstås svårt med kontrollen. Jag borde verkligen söka för det. För en gångs skull håller jag med mina vänner. Jag har mailat, sms:at och ringt kocken Johan så många gånger att han måste tro att jag är sjuk i huvudet. Jag ska ringa prästen på måndag för att kontrollera att han vet att jag bytt mitt andranamn och jag ska ringa kantorn för andra gången för att kolla att hon fattat vilka låtar vi ska ha i kyrkan. Jag är rädd att saker ska gå fel, inte bli som i mitt huvud, typ att servitriserna serverar fel, inte häller upp vin, inte gör ditten, datten. Men det måste jag sluta tänka på. Det får gå som det går.

Förr i tiden då jag drömde om att gifta mig var det värsta jag kunde tänka mig att det regnade på dagen. Nu kunde jag nästan inte bry mig mindre. Det finns så många andra saker att oroa sig över. Visst, det behöver inte regna, men jag gråter inte om det är mulet. Om jag ska gå omkring i den här tjocka klänningen en hel dag är jag tacksam om det inte är 25 grader varmt.

Men mest rädd är jag förstås för sjukdomar. Magsjuka och halsfluss. Där har ni mina skräcksaker nummer ett. Kalle har ont i halsen nu så jag har infört pussförbud i familjen. Ve och fasa. Peppar peppar. Ta i trä!

Sommaren

Jo, nu har jag ju kommit hem från Norrland. Jag har haft en underbar semester och som ni ser också en semester från bloggen. Har faktiskt inte ens haft tid att tänka på den.

Så här har min sommar varit om jag ska fatta mig kort:

* Rånön, nio av 16 dagar vilket betydde vila, bad, böcker, jordgubbsvin, söta harpaltar, fiske, nyhalstrad sik, mys med mamma och pappa, sol, regn, storm, utedass, plump, sällskapsspel, god mat, familj, skratt, tända ljus, bastu och båt.

* 40-års fest. Kattiz fyllde som sagt 40 och bjöd på en hejdlöst rolig fest!

* Kusinträff hos Janne och Helena som slutade i ett riktigt partaj i partytält, tusen myggor, ett vilt bytande av låtar på Spotify, allsång, dans, massor av vin och skratt i den ljusa sommarnatten.

* Möhippa! Lurad av tjejerna. Hämtades upp i "Death Proof"-bilen, pinsamheter på stan, charader, vin, en ny version av Lady Gagas "Bad Romance", spa, frågesport, armbrytning, rosa släja, middag på Färjan och party hela natten.

* En massa mys med familjen, för efter Luleå tillbringade vi två veckor hemma. Det var lugnt och skönt och kärlek! : )

* Och till sist så har sommaren också inneburit en del planering för om två veckor smäller det ju. Då blir jag fru. : )

Här lite bilder!På väg ut på Rånön!Mikaela och Kalle på en strand som vi hittade på en ö utanför Rånön.Här mådde man gott!Sessan trivdes också!Nisse och "Death proof"-bilen kidnappade mig till möhippan!Grymt coolt, om man har sett filmen alltså! : )
RSS 2.0