Sviter efter en pokerkväll

Oj, oj, oj. Det blev inte bara ett glas vin igår. Det blev flera glas och några drinkar och poker till tolv på natten. Förlorade 100 kronor, mina sista slantar så här innan lön...Ville gråta när klockan ringde i morse men efter att ha duschat kallt och tagit två huvudvärktabletter blev jag människa igen. Och nu, en god smörgås och tre koppar kaffe senare känns det helt ok. 

Ikväll ska jag jobba. Gröna Lund slår upp portarna för sin årliga julmarknad och det invigs av ett gäng kändisar. Patrik, Kalle och Isabella kommer dit och planen är att jag ska hinna umgås lite med dem också. Kalle ser fram emot att få en massa godis och dricka och kanske åka lite roliga bilar eller nått. 

Idol i morgon och jäklar så spännande. Har ju varit tvärsäker på att det blir Markus och Erik i finalen men har fått höra flera som tvivlar på att Johan sjunger sin sista vers imorn. Det kan väl inte vara så att han går till final? Neeeej....eller?

Temat i morgon är "juryns val". Markus bästa är Robbie Williams "Come Undone". Andra låten är ett skumt val, nämligen "Bridge over trouble water". Och Johan ska förstöra Christina Augileras underbara "Beautiful". Det blir som sagt spännande. Ska ringa och rösta på Markus fem gånger. Måste hålla igen lite tills finalen. Då jävlar blir det rösta av. Ska se finalen på Café Opera på storbildsskärmar och drinka drinkar och käka buffé i väntan på att kung Markus tar hem hela skiten och kommer till festen som en segrare!

Kommentarer
Postat av: kerstin

Vad kul med Grönan!!! Härligt väder idag också. Hurra.

2006-11-23 @ 12:21:55
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0