Alla känner apan, apan känner ingen

Nu har jag haft min lilla blogg i sex månader och ni är ganska många som har varit in och läst mina tankar, om mitt vardagsliv, jobb och ångest sedan starten. Men vilka är ni? Snälla kommentera och berätta lite om vem ni är och vad som håller er kvar?Jag är nyfiken på er!!!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Jag är ju bara nyfiken som i en strut på hur du klarar tvåbarnschocken. Och ett glammigt jobb. Men det sista vet jag ju förresten

2007-04-04 @ 13:42:53
URL: http://vimmelmamman.blogg.se
Postat av: Erica

Ja mig vet du ju vem det är... Tack vare dig som jag också började blogga, och det är ju såå kul. Började ju läsa din blogg efter att du sagt att du skulle börja och jag läser den flera gånger varje dag eftersom du alltid skriver om intressanta saker från ditt vardagliga liv och ditt glitter-och glamourliv... KUL!

2007-04-04 @ 14:40:22
Postat av: Charina

Jag skulle också vilja veta vilka dina andra läsare är eftersom jag ibland blir så nyfiken på andras kommentarer. Jag funderar lite över vilken relation de har med dig - om de har någon alls vill säga =)
Själv är jag som du vet, men kanske inte alla andra sambo med din kusin Erik i Luleå och mamma till vår dotter Selma som är åtta (?) månader äldre än Isabella!
Vad som håller mig kvar är väl att du stundtals lever ett likadant liv som jag själv, är rätt roligt att känna igen sig i olika tankar och situationer. För att i andra stunden leva ett liv som jag alls inte känner igen, men ibland är så avis på =) Du roar mig!

2007-04-04 @ 14:58:31
Postat av: Charina

till dig..inte med dig..

2007-04-04 @ 14:58:52
Postat av: Kattis

Bara lilla jag som vill se hur du har det nu när vi inte ses så ofta. Trist tycker jag! (kollade iofs din blogg varje dag fast vi bodde grannar!);-)
Din blogg är det första jag kollar när jag kommer till jobbet, ibland innan jag ens gått hemifrån.
Saknar dig vännen!

2007-04-04 @ 16:04:42
URL: http://www.kattise.blogg.se
Postat av: Maria

Ja, du känner ju mig, jag har en sambo som "jobbar med" din karl, två grabbar; Isac och Noah. Vi träffas alltför sällan, men jag lovar att jag tänker på dig ofta. =) Jag följer er och läser om er mer eller mindre varje dag och det är jag som är läsaren i Lisse, Nederländerna. Hihi, konstigt va, för det är ju inte där jag är nu... Kramar M

2007-04-05 @ 09:49:52
Postat av: A

Maria- Vaddå? Är det du? Hur kommer det sig?

2007-04-05 @ 10:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0