Demoner

Jag är sååå duktig på att motionera. Jag promenerar till jobbet, från jobbet, jag går i rulltrapporna och jag lyfter skrot på gymet på kvällarna så musklerna värker. Men så kan jag inte låta bli att äta. Det var då självaste fan att det ska vara så svårt att vara nyttig. Det är som att jag förvandlas till hetsätare när jag inte "får" äta. Igår kväll skrek hela kroppen efter choklad och i ett nafs hade jag tryckt i mig ett halvt paket Noblesse. Bra där. 

Det konstiga är att jag ofta brukar ha väldigt bra diciplin när det gäller godis och snacks. Det brukar vara maten och för stora portioner som är mitt problem. Men i går åt jag i alla fall nyttig och bra förutom den där chokladen då. Försöker intala mig att det var något kroppen behövde. Men det är ju bara mitt eget samvete jag lurar.

Nu är i alla fall Noblessen slut och det finns ingenting i skafferiet som kan locka mig i fördärvet ikväll. Nu måste jag vara nyttig hela veckan ut. Skärpning nu för in i helvete!



Kommentarer
Postat av: Kattis

Hahahaha! Nu förstår du varför vi inte har nåt gott hemma i skåpen!
I kväll ska jag på ett pump-pass och på ett spinning pass på fredag. Har också kommit i gång med gymmet nu. Ja, plus att vi även promenerar så gott som varje dag, samt att jag cyklar till och från jobbet - nedförsbacke hela vägen dit och uppför hem...jobbigt!!

2007-04-17 @ 09:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0