Glad påsk!

När Isabella blev sjuk i onsdags sa Patrik att han trodde att om vi inte hade blivit sjuka innan lördagmorgon så var vi säkra. Nu är det lördagsmorgon och alla är friska. Vilken tur vi haft om han nu har rätt!

Ikväll får vi gäster. Daniel och Malin kommer hit och vi ska käka påskbuffé. Ska bjuda på helstekt lammfilé med vitlök och rosmarin, klyftpotatis och rotfrukter i ugn, viltmarinerad lax, ägghalvor med räkor, smögenröra, matjessill, löksill och kokt potatis.Sen blir det förstås vin, snaps, drinkar och hela baletten. Blir säkert väldigt trevligt och gott förstås.

Kalle ser mest fram emot kvällen för att han ska få äta påskägg. Visserligen har han redan nallat ur ägget, men det är ändå en stor grej. Jag funderar på att gömma ägget någonstans och köra lite skattjakt innan så blir det ännu roligare.

Det enda som drar ned mitt humör nu är att jag har en fruktansvärd huvudvärk. Har haft det i tre dagar och värktabletter hjälper inte så mycket. Det sitter i bakhuvudet och framme vid ögonen....Konstigt som tusan. Jaja, efter några glas vin kanske det försvinner.

Glad påsk till er alla från oss alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0