Vilken kväll

Middagen i går var, hur ska jag bäst beskriva den....händelserik.

Först slant jag med kniven när jag skar potatis och tappade nästan min fingertopp. Ont som fan gjorde det och som det blödde! Och jag som nästan aldrig gjort illa mig kände hur allt blod försvann från mitt ansikte och hur jag nästan svimmade. Patrik plåstrade om fingret och jag kunde avsluta det sista i köket. Tack och lov var middagen nästan klar.

Daniel och Malin kom och vi började äta påskbuffén som blev mycket lyckad. Men matlusten fösvann ganska hastigt då Isabella plötsligt kräktes rakt på Malin. Vi torkade upp, bad om ursäkt och fortsatte äta, kanske med lite mindre entusiasm än tidigare, även om Malin övertygade oss om att allt var lugnt.

Efter middagen förflyttade vi oss till vardagsrummet och satte oss och surrade. Då kräktes Isabella en gång till. Den här gången på Patrik som inte tål att se kräk och som blev vit som ett lakan i ansiktet. Den här gången skrattade faktiskt alla, utom Patrik och Isabella, åt händelsen.

Jag var övertygad om att lillan inte har magsjuka, för i så fall hade någon av oss andra blivit smittade eftersom vi har pussats och kramats ända sedan i torsdags. Jag misstänkte att hon är allergisk mot något, tex mjölk. Det kan tydligen framkalla häftiga kräkningar och diarré. Men de på vårdguiden påstår att det inte kan vara något annat än magsjuka så jag får väl lita på att de har rätt då....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj oj oj... låter som en händelserik påskafton! Hoppas ni kommer på vad det är Isa inte tål och att ditt finger läker bra! Satt precis och kollade på gamla bilder, bla från nån kryssning vi gjort samt från min möhippa ni fixade så bra. Saknar er/dig jättemycket! Ska bli så kul att ses i maj!!! KRAM

2007-04-08 @ 19:27:16
URL: http://kattise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0