Disco nära döden

I måndags hängde Discos liv på en skör tråd igen. Josse och Arvid var här och Kalle och Arvid busade och härjade som vanligt när de är tillsammans. Vi hör att de säger några gånger att de har matat Disco men vi tog liksom inte notis om det.

När de sen ska gå hem och vi går förbi Discos skål ser vi plötsligt att de verkligen har matat honom- med råge! De har tömt nästan hela burken i skålen. På botten ser man inte stenarna för all mat och på ytan är det tjockt. Och under lagret av mat som täcker ytan ligger stackars Disco, minst sagt medtagen.

Jag läxade upp barnen medan Josse försvann bakom hörnet. När jag dit och kikade vad hon gjorde stod hon och gapskrattade åt att ungarna höll på att göra så fisksaten höll på dö av sin egen mat. Men hon kunde ju inte skratta så barnen såg det eftersom de hade gjort fel.

Men Victor från djurskyddet. Disco klarade sig. Han mår bra och simmar runt som vanligt. Men det är inte alltid lätt att vara fisk åt en busig fyraåring.


Kommentarer
Postat av: Erica

Den där illaluktande stinkfisken!! Visserligen vacker att se och Kalles alldeles egna husdjur men det var en seg jävel det där!!!:-)

2007-08-08 @ 18:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0