Natten

Var på after work igår men det blev mer en utekväll. Kom hem efter tolv, lite lätt bladig.

När jag kom hem låg Kalle i vår säng som vanligt och jag myste lite med honom. Sen fick jag en sån enorm längtan efter prinsessan så jag tog min kudde och kröp ned med henne. Jag låg länge och kände hennes goda doft och kramade hennes små händer. Sedan sov vi gott tillsammans hela natten. 

Men min plan kanske inte var helt genomtänkt. Vid kvart i fem vaknade Isabella till och fick syn på mig och blev jätteglad och jättepigg! Sen vägrade hon somna om och eftersom jag bara sovit några få timmar var jag inte alls lika sugen på att stiga upp. Hon fick helt enkelt leka ensam i rummet medan jag sov. Då och då slängde jag ett vakande öga på henne och då och då slängde hon en leksak på mig. 

Kvart i sju, en halvtimme innan gumman normalt väcks för att gå till dagis, somnade hon om. Hon lär vara lika trött som jag är i dag. 

Kommentarer
Postat av: Charina

Haha..känner igen det där med leksakskastandet när man ska försöka stjäla åt sig några extra minuter i sängen. Jag brukar bli brutalt väckt av att en rätt stor träslev körs in i min mun - HUPPEULLAR MAMMA GOTT!!!!

2007-07-05 @ 11:06:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0