Persbrandt kom inte...

....till bion igår. Han är tydligen i Kiruna och spelar in filmen "Solstorm". Men alla andra var där, Peter Haber, Ing-Marie Carlsson och resten av gänget i "Beck". Filmen "Den svaga länken" utspelar sig runt tunnelbanelinjen mellan Kungsträdgården och Akalla, alltså "min" linje, den som går till Solna. Många scener var dessutom filmade i just Solna vilket var kul för vi kände igen oss och filmen blev ännu mer verklighetstrogen. Här kommer en liten recension:

AAAAA

Beck- Den svaga länken

Sista Beck-filmen som visas på bio är en av de bättre som gjorts. Eftersom filmen handlar om ett gäng våldtäkter och ett mord på en ung flicka är den i vissa stunder riktigt, riktigt otäck. Men "Den svaga länken" är också ovanligt rolig och filmens karaktärer är förstärkta i sina roller. Dessutom får vi äntligen se lite av Gunvalds privatliv. Hans relation med Becks dotter Inger har utvecklats och detta skapar en irritation hos Beck som roar. Filmen är underhållande, spännande och gör inget Beck-fan besviket!

Kommentarer
Postat av: Charina

Se där, det blir alltså ännu roligare i nästa film. När kommer den ut på dvd?? Eller, man kanske skulle leta sig iväg på bio!

2007-03-20 @ 10:03:46
Postat av: A

Ja det tycker. Film är ju alltid bäst på bio!

2007-03-20 @ 10:10:09
Postat av: Kattis

Åh då måste jag ju se den!! Kul när man känner igen sig...

2007-03-20 @ 10:49:56
Postat av: VW

Persbrant satt och pluggade manus på Bishops arms i Luleå i tisdags förra veckan (tillsammans med en öl). Hööktanten var oxå där med en kvinna som sällskap....

2007-03-20 @ 19:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0