Aaargh!

Min älskade 4-åring håller på att driva mig till vansinne! Antingen är det jag som inte har något tålamod eller så är han inne i en trotsperiod. Eller så är det en blandning av båda sakerna. 

Vi bråkar hela vägen till dagis, hem från dagis och innan han ska lägga sig. Och jag känner att jag blir så arg på honom att jag kokar inombords. Jag skulle vilja kasta saker i väggen för att avreagera mig. Nån som känner igen sig?

Igår kväll var jag snortrött och då var jag som ett åskmolm på både Kalle och Isabella. Patrik var fortfarande sjuk och låg i sängen hela kvällen, barnen tjafsade, vi hade tvättstuga och lägenheten är fortfarande ett bombnedslag och hela situationen höll på göra mig galen. Gick och la mig klockan tio för att vara mer utvilad idag. Men nog fan flippade jag på Kalle i alla fall på väg till dagis. Han gnäller, tjatar, trotsar och det i kombination med att jag är stressad är lika med bråk. 

När jag kommer till jobbet får jag förstås dåligt samvete. Jag kanske inte skulle ha kallat honom för "en tjurunge" för att han gnällde konstant i tio minuter, eller jag kanske inte skulle ha sagt att han var "lat" för att han inte orkade ta på sig sockarna. Som tur var pussade jag honom ordentligt och önskade honom en bra dag innan jag lämnade honom på dagiset. I kväll ska jag försöka vända den negativa trenden. 

Kommentarer
Postat av: Malin

Hmmm....
Jo jag känner igen mig men jag har ingen 4-åring, jag har en som är 3 å ett halvt...
Vi tjaffsar VARJE dag... Om ALLT!

Trisst att höra att det inte blir bättre sen...

Sköt om dig! kramis

2007-05-08 @ 10:28:17
Postat av: A

Malin- skönt att höra att det är fler än vi som bråkar. Och tyvärr blir det inte bättre. Inte den närmaste tiden i alla fall.

2007-05-08 @ 19:29:56
Postat av: Linda

Jag förstår precis vad du menar... Det är något speciellt nu! Jag är faktiskt glad att jag börjat jobba igen för jag höll på att bli vansinnig.
Men det är nog "normalt" för att vara förälder till en 4-åring!:-)
Ha inte dåligt samvete.. Det blir så jobbigt!!
Du är en jättebra mamma och det vet du, och det vet även Kalle och Isabella.Man måste få ha sina dåliga perioder och bli arg och tjurig!:-)
HOPPAS JAG eller skriver jag detta för att dämpa mitt dåliga samvete för att jag skriker så mycket på Emil..??!!hihihi
kram
kram

2007-05-08 @ 21:35:26
Postat av: A

Linda- Tack sötnos! Jo, man måste få skrika av sig lite ibland. Det är nog så det är...

2007-05-09 @ 08:52:39
URL: http://norrtjejen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0