Det är mycket nu...

I går jobbade jag och Patrik hårt. Vi fixade barnens säng, byggde hyllor och rensade bland leksakerna. Och det var så mycket att göra att jag kände att jag varken hade tid att äta middag igår eller gå till jobbet idag. Men det går ju liksom inte att skita i det. Nu ser det ut som om en bomb har sprängts i deras rum och jag längtar efter att gå hem och fortsätta fixa i ordning. 

På kvällen skulle Isabella premiärsova i vanlig säng och Kalle i överslafen på våningssängen. Isabella hajade inte riktigt att hon skulle sova när vi la henne utan klev upp säkert tio gånger innan hon till sist somnade. Och Kalle var vi jätteoroliga över eftersom han kommer till oss på natten. Jag såg framför mig hur han skulle kliva rakt ut över kanten.Vi la därför ut en massa soffkuddar nedanför, men det kändes inte bra ändå. Så till sist la jag mig, hönsmamma som jag är, på en extrasäng i deras rum för att ha koll. 

Och det blev inte mycket sova för min del. Isabella for runt som en propeller i sängen. Ibland hängde hon med huvudet utanför och jag konstaterade att vi måste köpa en "ramla ur"-kant. Kalle vaknade en gång och klättrade ned, la sig med Isabella, vaknade och klättrade upp igen. Så det har varit full fart i sovrummet. Utanför också för den delen. 

För tredje gången på drygt en månad har vi drabbats av magsjuka. Den här gången var det Patrik som åkte på det och stackarn fick springa på toa hela natten. Nu räknar jag med att vi övriga ligger och kräks ikapp i natt. För inte kan vi väl klara oss en tredje gång. Sån tur kan man inte ha. 

Kommentarer
Postat av: KB

Men dra åt h*lvete vilka bakterier ni har i magarna. NOLL! Ät dofilus med bakterier så ni slipper de onda spybakterierna.
Ojoj... håller tummarna så ni slipper det.

2007-05-07 @ 10:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0