Förälskad i ett hus

Vi hade ju planerat att ha en lugn hemmakväll i går men vid fyra på eftermiddagen ringde Natasa och Jakob som bor i Uppsala och frågade om vi ville komma på middag. Vi behövde inte lång betänketid. Isabella var ju frisk och vi hade inget för oss så vi packade in ungar och resesäng i bilen och begav oss. Och det spontana infallet blev väldigt lyckat och roligt! Vi spelade sällskapsspel, åt god mat och diskuterade allt från Gud, Livets ord, genetik till uppfostran och bröstlyft.

I dag har vi tittat på hus och inte vilket hus som helst utan ett som vi båda blev kära i. Patriks pappa kallades in och tog en titt eftersom han har mer efarenhet av hus än vad vi har och han gav det höga betyg. Det är välskött, har bra läge, är lagom stort och perfekt för oss. Det finns några saker som bör åtgärdas men jag har inget emot att få sätta en egen prägel på det.

Och nu har våra husdrömmar plötsligt blivit blodigt allvar. I morgon ska vi vara med på vår första budgivning och det känns pirrigt som fan. Lånelöftet är klart och vi har satt en gräns för hur högt vi är villiga att gå. Och ja, jag vet att det inte är så troligt att just vi får det, men det är stort att vara med och buda för första gången! Det trista är ju bara om huset inte blir vårt. Vi är nämligen såååå sugna på just det!

Det blir en MYCKET spännande dag i morgon!


Kommentarer
Postat av: Kattis

Åh så spännande. Måste ringa och prata med dig nu på en gång....

2007-11-04 @ 21:07:49
Postat av: Anonym

kan du inte länka till huset? Jag vill ju se?
Kram och skönt att Bellan är bättre!

2007-11-04 @ 22:37:25
Postat av: Charina

Åh vad kul!! Hoppas, hoppas ni får det!!

2007-11-04 @ 22:38:30
Postat av: KB

Jag kan se barnen vara "fritt" ute på grönområdet... Håller tummarna att huset är i gott skick... Var noga med besiktningen.

Kramis

2007-11-05 @ 09:12:12
Postat av: natasa

Hej,

Såg huset nu, det såg ju jätte mysigt ut. Fräscht också...skönt... då blir det inte så mkt renovering. Hoppas att ni vinner budgivningen!
Kram
N

2007-11-05 @ 12:34:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0