Sjukt barn-igen

Är hemma med lillgumman i dag. Hon fick feber i söndags och var hemma med Pata igår. I dag kunde inte han så då fick jag vabba. Kalle är på dagis och det är rena drömmen att vara hemma med Isabella själv. Hon vill ju helst bara sova.

När vi hade sagt hej då till Kalle och Patrik i morse kröp vi ned i sängen igen och sov till halv elva. Och nu gnuggar hon sig i ögonen igen och vill sova middag. Det är verkligen jobbigt att vara hemma med sjukt barn.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, det låter verkligen ansträngande..! Själv håller jag på tvätta, städa och bädda rent i alla sängar - det går springmask på Stellas avdelning och såklart har ju mina ungar åkt på det...Mina händer ska vi inte tala om, jag tvättar dem stup i kvarten. Jaja, ska inte gnälla mera nu, hoppas stumpan blir feberfri snart, Kram kram!

2007-09-18 @ 13:52:24
Postat av: Kattis

Bra, få alla förkyldningar överstökade innan ni åker på semester... Kram!

2007-09-18 @ 19:23:53
Postat av: A

Jenny- Fy, det låter som att ni har det lite jobbare än oss. Springmask låter ju inte roligt! Hur länge tar det innan det försvinner? Kram!

2007-09-18 @ 19:47:49
Postat av: Jenny

Det finns receptfria tabletter/flytande som alla i familjen ska ta, även om alla inte fått symtomen. Tabletterna tas först en gång, sedan en gång till efter 2-3 veckor - vilket innebär att du kan få dras med detta ett par veckor!!! Hoppas ni slipper...

2007-09-19 @ 08:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0