Speldjävulen lurar runt hörnet

Har fastnat i pokerrummet på Facebook. Det är så kul med poker att jag blir galen. Men vem försöker jag lura? Allt man kan vinna i är roligt! Det är tur att jag är en förståndig tjej och har två barn att tänka på. Annars skulle jag bli spelmissbrukare. Stå på sunkbarer på kvällarna och spela på Jack vegas maskiner. Hänga på Casinot varje kväll kanske. Ta sms-lån.

Tack och lov spelar jag bara för nöjes skull och oftast inte om pengar. Även om min bestämda åsikt är; att spela poker utan insats är som att tugga kola med papper på. Eller ha sex med kondom som man sa en gång i tiden.

Vann hur som helst just en ansenlig summa låtsaspengar på Facebook. Och det svider ju lite att jag inte kan ha kul för vinstpengarna. Men jag klättrar på high score listan och är man kåt på att bli etta så är man. I såna lägen kan jag tugga kola med papper på.

Kommentarer
Postat av: Malin

Låter skoj... Själv är jag kass på poker..
Har istället tillbringt kvällen med att läsa i körkortsboken, skriver ju imorgon.. HOPPAS jag klara det, vet inte hur jag ska orka läsa mer annars... Sååå trisst!
Har dessutom läst läroplanen för förskolan.. Ska vid tillfälle ta och boka mig ett möte med Eva....
Såg att hon va sjukskriven nu ett tag..
Ha det bra, och lycka till med pokern...
Kram Malin

2007-09-05 @ 23:58:44
Postat av: Erica

Jag fattar inte det där... Vem spelar du mot då?

2007-09-06 @ 14:54:47
Postat av: A

Jag kan spela mot dig om vi går in samtidigt. Och vaddå fattar inte. Du har ju spelat massor. du ligger ju på high score listan....

2007-09-06 @ 15:58:30
Postat av: Erica

Hahah jag har inte en aning om vad jag gjort. har då inte medvetet spelat nåt. Har bara klickat på nåt och fått nåra marker... Insatt??? NOT

2007-09-06 @ 17:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0