Mycket bra!

Vilken bra kväll det var igår. På alla sätt och vis men framförallt vad gäller Melodifestivalen. De två bästa gick vidare och vi i soffan var väldigt nöjda. Jag rösta på BWO och på Frida. Kritikerna är i dag upprörda över att Patrik Isaksson och Ainbusk inte gick till andra chansen åtminstone. Själv förstår jag ingenting. De var höjda till skyarna men när det kom till kritan var de inte mycket att hänga i julgranen.

Kan dock tycka att Isaksson förtjänade en biljett till andra chansen iställer för den där gaphalsen Therese som också var sååå hyllad. What? Till och med Caracola, som alla dömt ut på förhand, var bättre och deras trallvänliga låt var i det startfältet given att gå till andra chansen.

Nog om det. Kvällen var lyckad även på andra sätt. Maten blev god, vi hade kul och barnen hade roligast av alla. Har sällan skrattat så mycket som när Kalle och Isac sjöng Singstar. Isac släppte lös och hade en sån rolig stil att man kan tro att han är född schlagerartist. Det var riktigt roligt!

Nu ska vi iväg och handla färg och lister till köket så vi kan avsluta jobbet. Sen ska vi gå på väggarna i vardagsrummet! Hej och hå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0