Lättja

I dag har min energi verkligen legat på noll. Jag kanske har vilat för mycket i helgen för när jag inte sover så mycket, som på vardagarna, så känner jag mig mycket piggare. Jag sov ända till halv tio i morse men kände mig ändå helt död. Därför kröp jag glatt ned i sängen vid ett för att sova middag med Isabella. Men den enda som somnade var jag. Barnen såg film medan jag var i djup dvala.

Resten av dagen har vi bara slöat. Pata spelar golf och vi har suttit på altanen, ritat och lekt och njutit av värmen. Och plötsligt kom Patriks mamma på besök vilket var riktigt trevligt. Vi bor ju nära varandra och hon var ute på en cykeltur. Vi drack kaffe och pratade i någon timme.

Nu ska barnen snart i säng och jag ska gå ut och måla en dörr. Har bruna dörrar, som är söndersparkade av barnen som bodde här tidigare, som jag tänkte testa om de går att rädda. Har spacklat igen hålen och grundmålat ena sidan. Sen ska jag ta ett varv med vit färg i morgon. Blir den fin så slipper vi ju köpa nytt. Och det är ju alltid bra!

På bilden; en söt sommarflicka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0