Strange

Hade sovmorgon till nio idag eftersom strömmen var avslagen på jobbet och det var så skönt att sova några timmar extra. Jag var pigg som en mört hela dagen.

Jobbet blir bara roligare och roligare och jag trivs fantastiskt bra! Funderar om det kanske är därför jag inte längtar så där extremt mycket efter semestern. Tänker faktiskt knappt på den, förutom då jag känner mig riktigt riktigt trött. Det måste bero på att jag älskar mitt jobb och på det faktum att jag rätt nyligen var ledig i två veckor. Men ändå. Det känns ovanligt att inte räkna dagarna till semestern.

Ikväll har jag stylat i vårt nymålade fina sovrum. Har satt upp hyllor, ställt in blommor och målat tavelramar som så småningom ska innehålla kort på barnen. Persienner, taklampa och vackra gardiner, sen är det färdigt och då ska jag ta mig an nästa projekt som är barnens sovrum.

Där är det ljusblåa väggar och på det ska jag ska måla turkosa vågor där jag sedan ska fästa söta wallies med fiskar och bläckfiskar. Tror och hoppas att det blir fint! Barnen är i alla fall överförtjusta!

Så här ser walliesarna ut och det är tänkt att det ska bli som på den nedre bilden!


Kommentarer
Postat av: Linda L

Det blir superfint, gu vad kul för dem. Kan tänka mig att de är eld och lågor! :)

2008-07-02 @ 21:24:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0