Update!

Har letat efter den bruna färg som jag pratade om i förra inlägget. Jag hade en klar bild över hur den såg ut i mitt huvud men hittade den inte i någon färgaffär. Var mycket nära att ge upp och ta en annan färg. Men den som söker han finner.

 

Igår gick jag in på Decorama och där fanns den. Den såg väl inte ut exakt som den gör i mitt huvud men det är nog det närmaste jag kan komma.

 

Jobbet med sovrummet går framåt. Har målat nästan hela första varvet vitt. I helgen ska jag avsluta det och sen ska jag ta mig an den bruna fondväggen. Sen får jag fundera på hur jag ska göra med sängen. Pata är inte så förtjust i tanken på att jag ska måla eksängen vit så vi får ta det lite lugnt och känna efter. Se hur sängen funkar med färgerna i rummet.

 

Igår fick jag njuta av lite lyx i vardagen. När vi flyttade in i huset hade städfirman slarvat med städningen. Som plåster på såren lovade de att putsa alla våra fönster i huset till sommaren. I går var det dags och när jag kom hem från jobbet var det så rent att man knappt såg att det fanns glas i fönstren. Härligt och lyxigt att överlåta sånt tråkigt på någon annan och få det gratis dessutom. 

 

Ikväll är det party party! Tidningen går på semester vilket de förstås ska fira. Det blir långlunch och efter dagens slut sommarfest. Blir säkert roligt! Siktar dock på att inte vara ute och rumla alltför sent.

 

I morgon ska vi nämligen åka till Nykvarn och lådbilslandet med Linda, Gustav och deras barn. Sen blir det grilla hemma hos oss och då vill jag ju inte vara seg och bakis. Men jag ska inte lova för mycket. Jag vet ju hur svårt jag har för att bryta upp och gå hem när det är roligt. 


Kommentarer
Postat av: Egirl

Jag tycker inte du ska måla en fin eksäng vit... Det finns ju massor med vita detaljer du kan ha i textilier på sängen istället och typ gardinerna som du nämnde :-) Kommer bli finfint, har ju nu liksom målat upp en bild jag också om hur det kommer bli... Lycka till med målandet!

2008-06-27 @ 10:46:19
Postat av: A

E- Kattiz tyckte inte heller att sängen skulle målas så nu vette fan. Nu är ni tre mot två. Mamma är på min sida, what else! Haha!

2008-06-27 @ 10:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0