Ekorrhjulet

Jaha, så var man tillbaka i ekorrhjulet igen. Det är inte så att jag inte gillar att jobba, men jag gillar ännu mer att vara ledig. Och påsken gick alldeles för fort. Får gläjda mig åt att det inte är alltför lång tid kvar innan jag drar till Turkiet med familjen och är ledig länge!

I helgen hade vi testdag med Isabella och lät henne dricka vanlig mjölk efter flera veckors uppehåll. Och precis som BVC-tanten sa så hade laktosintoleransen försvunnit. Nu har hon druckit mjölk tre dagar på raken och det fungerar bra! Skönt att det inte var för evigt!

Ekiperade barnen i går. Vi åkte till centrum hela familjen och shoppade lös på H&M. Deras garderober behövde förnyas och det blev en hel del, framförallt sommarkläder, som inhandlades. Jag styrde kosan mot tjejavdelningen och letade efter söta sommarklänningar, små hattar, linnen och fina byxor till gumman medan Patrik och Kalle letade bland döskallar, bilar och andra coola saker. Sen samlades vi i mitten och gick igenom och godkände varandras kläder.

Nej, nu måste barnen i säng!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur var det nu med genustänket? Att INTE uppmuntra till små rosa klänningar till tjejer och döskallar och pirater till grabbsen. Kom igen nu Anneli och "think outside the box"
Kalle är förjävla sexig!

2008-03-25 @ 22:16:17
Postat av: A

Jag skiter i genustänket och det gör du med Lotta, för visst är det väl du?! Du som satt och sa att du skulle klä Lennox i rosa tröjor och sen han föddes så har du bara köpt beige, blått, grått, grönt...hmmm...Mycket snack och lite verkstad.
Jag vill klä min dotter i rosa och min son i typiska "kill"-kläder och jag är ärlig med det! Att man kan eller orkar lägga ned energi på såna saker gör mig mest förbannad.

2008-03-26 @ 07:07:37
Postat av: A

Jag skiter i genustänket och det gör du med Lotta. Du som satt och sa att du skulle klä Lennox i rosa tröjor och sen han föddes så har du bara köpt beige, blått, grått, grönt...hmmm...Mycket snack och lite verkstad där va? :)
Jag vill klä min dotter i rosa och min son i typiska "kill"-kläder! Att man orkar lägga ned energi på såna saker gör mig mest irriterad. Måste blogga om detta ikväll!

2008-03-26 @ 08:25:38
Postat av: KB

Nu vet jag vad jag ska köpa till Kalle i present :-D

2008-03-26 @ 13:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0