Glad påsk

Äntligen påskledigt! När vi kom hem från jobbet i dag målade barnen påskkort och klädde på sig klänningar och förvandlades till de sötaste påskkärringarna som finns. Sedan gick de hand i hand på vår gata och ringde på hos grannarna och önskade Glad påsk och delade ut sina små kort.

Jag följde med och stod på avstånd och såg så allt gick bra. De fick en hel korg med godis av snälla grannar och lite slantar till sina spargrisar. Isabella gav upp efter några hus men Kalle gick glatt vidare tills alla hus var avklarade. Det var faktiskt riktigt roligt!

I morgon ska vi ha en rensardag. Åka på tippen och slänga skräp som kartonger och gamla dörrar och så koppla av förstås.
image258

Så här söta påskgummor hade vi hemma hos oss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

GUUD så söta DE är!!! Blir sååå nostalgisk när jag ser bliden - minns du inte Anneli, då det var vi som gick runt sådär??! Finns det överhuvud taget NÅGOT inte vi krängt på de stackars Örarnaborna?? Men nog fick de valuta för pengarna alltid; påskkärringar, luciatåg, glassförsäljning, för att inte tala om alla jultidningar vi sålt. Om premien man erhöll var fin var ju bara ett plus, det som gällde var ju att kasta sig hem efter skolan för att vara den första att "erövra" flest hus - suck!!! Hahahahaha, blev faktist lite tårögd då jag såg dina små, brukar själv klä ut mina också, men har inte blivit av/hunnit i år. Hälsa din härliga familj, pussa barnen (jaja Patrik också) och Ha en underbart skön Påskledighet!!! Och du Anneli, har du inte lärt dig vart det fina vädret är?!! David sätter sig på planet idag och kommer norrut! Ha det bäst/Jenny men familj!

2008-03-21 @ 06:32:36
Postat av: Anonym

hahaha, "med" familj ska det förståss vara...bra att man granskar INNAN man skickar:D

2008-03-21 @ 06:35:08
Postat av: A

Ja det var härliga tider! Vi kommer nog alltid att skratta och minnas de där stunderna!
Och vädret ja- hmmm- utanför fönstret öser snön ned. Det är faktiskt inte riktigt klokt! Mne vad jag har hört ska ni inte få så mycket bättre! ; )
När kommer du och hälsar på förresten? Skulle inte du ned till Stockholm snart? Vår dörr står öppen och väntar på dig för ett besök! Miss you!
Krama familjen tillbaka från oss, även Magnus! Haha!
Kraaaaam!

2008-03-21 @ 10:04:20
Postat av: KB

Pussa påsktanterna från oss!!!

2008-03-22 @ 08:46:59
Postat av: Linda L

Nae! Vad söta! Vad synd att det är för långt för dem att knacka på hos oss... Här stod jag beredd med godis till påskkärringarna - och inga kom. Godiset lyckades jag äta upp själv, rackarns oxå...

2008-03-24 @ 11:55:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0