Objuden gäst

Har inte bloggat på några dagar. Inte för att jag har haft fullt upp utan snarare tvärtom. Har slöat och tagit det riktigt lugnt och mår väldigt väldigt bra!

I helgen har vi knappt varit utanför dörren. Vi har sovit länge på morgon, söndag till halv elva, och vilat en stund på dagen också. På söndag åkte Pata på kryssning med jobbet och jag hade en skön kväll hemma. När barnen lagt sig kröp jag ned i soffan och såg "Harrys döttrar". Den är ju skitgammal jag vet, men jag fick inte se den för mina vänner då den gick på bio eftersom jag hade Isabella i magen och var hysteriskt rädd för missfall. Och sen har det bara inte blivit av förrän nu.

Filmen var hur som helst väldigt bra. Jag gillar svenska filmer och då speciellt dramafilmer. Men jag får aldrig se dem i sällskap med Pata så jag passar på då han är borta.

På lördagen upptäckte vi att vi hade objudet besök i vedboden. Patrik skulle gå ut och hämta ved för att vi skulle elda i spisen och hörde plötsligt hur det rörde sig bakom honom. Där satt en gigantisk padda. Jag har i alla fall aldrig sett någon större. Efter många om och men (Patrik är som jag lite skitnödig när det gäller äckliga djur) så fick han in paddan i en hink och släppte ut den på baksidan av huset. Har fortfarande rysningar av den. Blääää!

Det var då fan vad det ska vara en massa äckliga djur när man har hus. I Solna såg man mest gulliga kaniner och på sin höjd en råtta. Nu är det mördarsniglar, fästingar, paddor, ormar, spindlar och gud vet vad. Ryyyyys!


Kommentarer
Postat av: Erica

Hahaah jag dör av skratt! Den var ju lite söt den där.. Tänk dig, jag har plockat två 10-litershinkar fulla med sådana där paddor

2008-09-10 @ 11:04:03
Postat av: A

Why? Hahaha! Berätta!

2008-09-11 @ 19:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0