Klantarsle!

Hade en helt galen fullspäckad och rolig dag i går. Var som vanligt uppe med tuppen och jobbade till två. Sen sprang jag i väg till Kulturhuset för att sitta i en jurygrupp i en stor designtävling. Det hela är väldigt märkligt.

Jag blev kontaktad av en kvinna för några veckor sedan som undrade om jag ville vara med i juryn. Jag sa förstås ja eftersom det verkade roligt. Men när jag kom dit visade det sig att det var jag, rektorn för Beckmans, rektorn från Nordiskdesignskola och två designers från H&M som var jurygruppen. Wtf gjorde jag där? Hahaha! Hon som ordnade tävlingen sa att hon hade surfat runt inne på metro.se och fastnat för mig helt enkelt. Kul!

Vi gick runt och tittade på elva gymnasieelever som på några timmar designat kläder av några tygstycken. När vi i juryn sen skulle bestämma oss för vem som skulle vinna visade sig faktiskt att jag hade samma åsikt som de andra. Jag är med andra ord inte helt ute och cyklar i modedjungeln!

Efter detta sprang jag tillbaka till jobbet och hade klubbmöte. När detta var avklarat åkte vi till restaurag Salt Kungsholmen och käkade middag. När vi sitter där kände jag plötsligt att det är en konstig lapp vid min hals och jag inser att jag hela dagen- på en designtävling med H&M designers- gått med min klänning bak och fram. Den är dessutom från H&M och de måste ju helt klart sett att den såg konstig ut. Jag och min kollega Tomas skrattade oss blåa åt detta. Tänk om lappen dessutom har stuckit fram då jag stod på scenen och presenterades på Kulturhuset. Hahahaha! Jag sprang snabbt på toa och vände klänningen och försvarade mig själv med att jag var jävligt trött klockan fem på morgonen.

Jag hade bestämt att jag skulle åka hem efter maten eftersom jag inte ville åka tåg själv så sent. Men vi hade så himla roligt och trevligt att jag blev kvar till lamporna tändes i restaurangen och personalen sa till oss att åka hem. Vissa gick vidare medan jag tog mig i kragen och åkte mot Väsby. Var i säng vid halv två efter en mycket kul kväll!

Till sist. Lotta- jag tänker på dig vännen!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Hahahaha - tror jag dör av skratt! Ser det framför mig, lappen hängandes utanför när du står på scenen! ;-) Nä, det gjorde den ju säkert inte, då hade de nog sagt till... kanske gav du H&M-folket något nytt att skissa på till sommaren: Bakåvänt-klänningen by Anneli"... hahahaha!

2008-09-20 @ 11:15:54
Postat av: KB

Hahahaha!

2008-09-20 @ 12:36:54
Postat av: Linda L

Fy fan vilken klassiker! HAHAhahAHAHAHAHahaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

2008-09-21 @ 13:46:39
Postat av: Anna

Faaan va kul!!!!! jag garvar ihjäl mej! :))

2008-09-22 @ 23:20:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0