Vill sova!

Har haft en av de roligaste helgerna på mycket länge! Micke och Theres kom på fredag och då hade vi en myskväll hemma. Vi käkade mat, pratade, spelade poker och drack vin. Det blev dock lite mer dryck än vi tänkt oss och när vi vaknade på lördag kändes det som om vi hade sprungit med huvudet rätt in i kaklet.


Trots detta steg vi upp tidigt och drog till IKEA och var där när de öppnade klockan tio. Patrik var hemma med barnen och Micke fick gå själv med två tjejer på IKEA en löningshelg. Han suckade redan efter några minuter och undrade vad han gett sig in på.


Jag shoppade en massa saker som kuddar och filtar till soffan, ett bord, tallrikar, servetter och annat smått och gott. Och ändå kostade allt bara femhundra kronor. Älskar IKEA!


På lördagseftermiddagen kom Patas barndomskompisar med sina respektive och barn och det blev huset fullt. Vi käkade kräftor med goda tillbehör och sjöng snapsvisor. På kvällen tog Micke fram gitarren och det blev allsång på altanen. Riktigt mysigt! Sen, när alla andra hade gått hem, avslutade vi en rolig fest med ett parti poker vilket jag vann. Men eftersom jag var en av de få vid bordet som var så pass nykter att jag kunde se vad som stod på korten så kanske det inte är en bedrift att skryta med.


Igår, söndag, var alla sega som tusan. Till och med barnen eftersom de hade lekt med en massa nya vänner hela kvällen och varit uppe sent. Pata och Micke släpade sig trots detta till golfbanan medan jag, Theres och barnen tog en lugn dag hemma. Förutom en liten promenad så gjorde vi inte många knop.


Och i dag är jag också trött. Två hårda kvällar tar ju kål på en nu för tiden. Nu skulle jag behöva helg igen. Ska sova senast nio ikväll för att återhämta mig. Men det var förstås värt det eftersom det varit så himla roligt! 


Kommentarer
Postat av: Marie

Vem vill inte kunna sova ut varje dag? :D Hade fint!

2008-09-01 @ 08:41:13
URL: http://mariehultman.blogg.se/
Postat av: Bäzz

Ska du leka Gud och spela Spore?

2008-09-01 @ 08:42:29
URL: http://bigbazz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0