Why?

Såg ju förstås ”Idol” igår och har sällan skrattat så mycket åt ett avsnitt som då den extremt nervös Andreas skulle sjunga. Vi har suttit och kollat på klippen nu på morgonen också och vridit oss i skratt. Killen är ju så sjukt nervös att han inte ens kan prata.

 

Och jag vet ju hur det känns att stå där framför juryn. Har själv stått där och sjungit, eller snarare ylat som om jag höll på bli strypt. Jag, som faktiskt inte har något emot att prata inför stora folksamlingar, höll på att börja gråta. Mina ögon fylldes med tårar och jag var så rädd att jag tittade, nej stirrade, i taket medan jag försökte hålla tårarna kvar i ögonen. Jag önskade ingenting annat då än att en grop skulle öppna sig under mig så jag fick försvinna.

 

Då förstår jag hur den här stackaren kände det. Han är redan från början en nervös person och i hans fall var tv-kamerorna på. Min fråga är då varför? Varför utsätter han sig för någonting sådant. Visst kunde han sjunga helt okej men han kan ju inte tro att han ska bli artist då han näst intill skiter i brallorna av att svara på en fråga.

 Kolla själva ifall ni missade spektaklet:

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.624262&renderingdepartment=2.19545

 


Kommentarer
Postat av: KB

Hahaha! Han utmanade verkligen sig själv!! Och vann ju säkert lite självsäkerhet på kuppen... Få se hur det går i uttagningen i Stockholm :-D Han måste gå till en psykolog... du vet sån som kan bota rädslor tex getingskräck ;-)

2008-09-12 @ 14:21:20
Postat av: A

Jaha en sån! Ja, getingskräcken är ju det enda jag skulle behöva söka för! Hehe!

2008-09-12 @ 17:55:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0