Lång näsa!

Det är fredag den 13:e i dag. Själv tror jag att det var i går. När jag kom hem från jobbet gick jag glatt ut i vedbon och hämtade från vår nyköpta ved. Började göra upp eld i spisen men det var inte ens nära att det skulle gå. Veden var inte alls torr som annonsen utlovade. Eller som han som sålde veden lovade. Nej, den var genomsur.

Patrik gick in på datorn för att hitta annonsen och ringa säljaren men den var naturligtvis borttagen. Jag lyckades dock ta fram den och hittade numret som då förstås var ett kontantkort som var avslutat. Lång näsa åt oss. Han hade grundlurat oss och skrattade säkert hela vägen hem med våra sköna pengar i handen.

Veden kommer ju att kunna användas framöver men det är just nu det är minusgrader ute. Vi har burit in ved i huset och lagt på tidningspapper och hoppas att det ska torka snabbt. Ni förstår kanske att mitt humör inte var på topp i går. Dessutom var jag trött och har lite andra problem att tänka på så det blev bara lite för mycket.

I dag känns det som tur är bättre. Somnade tio i går och sov som en stock till åtta i morse. Jag och barnen har varit inne i stan hela dagen. Vi var upp en sväng på SE&HÖR och hälsade på de gamla kollegorna, sen tog Isabella nya modellkort på Stockholmsgruppen och den här gången gick det super. Lovar att lägga ut länken då de ligger uppe!

Nu blir det middag, bastu, Lets Dance och ett vinglas förstås! Och allt detta med en varm brasa i bakgrunden hoppas jag!

Kommentarer
Postat av: C

Nej, vad jobbigt. Förstår om du hade en surdag igår.

2009-02-13 @ 20:29:00
Postat av: Kattis

Gubbjävel!!! Surt som fan!

2009-02-13 @ 22:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0