Vårkänslor

I helgen har vi absolut ingenting för oss. I går slöade vi i soffan framför Lets dance och sen somnade jag som en klubbad oxe halv tolv. Sen sov jag till tio i morse. Utvilad med andra ord!

Dagen har varit underbar. Främst på grund av vädret. Under natten har det kommit lite snö, det har varit en minusgrad ute och solen har strålat. Direkt efter frukost tog jag en promenad på 45 minuter alldeles själv. Sen drog jag ut barnen som åkte pulka medan jag satt i en stol på altanen och njöt av solen och tittade på dem. Det kändes som vår!

Och då vaknade ju mina vårkänslor. Vi drog till IKEA och handlade lite smått och gott och sen gick jag lös på huset. Jag har tagit ned alla mörka gardiner och hängt upp ljusa fina. I vardagsrummet där vi haft rött som färg bytte jag ut allt från mattor till filtar och kuddar i soffan till limegrönt. Det blev så himla fräscht!

Nu har vi bastat, potatisgratängen är i ugnen och snart ska köttet läggas i stekpannan. Sen är det Melodifestival för hela slanten!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Låter som den perfekta dagen! :-)

Ha en bra kväll framför tv:n... ringer dig nån dag!

Kram!

2009-02-21 @ 19:46:48
URL: http://kattise.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja gör det! Kraaam!

2009-02-21 @ 22:52:59
Postat av: Egirl

Härligt! Jag skulle liksom också bara vilja "dra iväg " till IKEA när det faller en in... men inte om det är över 10 mil dit!!!! :-(

2009-02-22 @ 14:51:34
Postat av: A

Nej det är lite skillnad! : ) Vi har en kvart till IKEA!

2009-02-22 @ 15:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0