Bajskaffe






Det är torsdag men det känns som fredag. Anledningen är att jag var ut och drack några öl med Micke igår. Han är i Stockholm och hatar varenda sekund av det, nästan i alla fall. Men i går var jag som sagt och piggade upp honom lite.

Vi letade länge efter ett bra ställe att käka på och det slutade med Burger King. Men det var vi grymt nöjda över. Sen skulle vi hitta ett schysst ställe att ta en öl på och det tog tid. Efter att ha promenerat omkring vid Götgatan, som ändå är en gatan med MÅNGA krogar, så hittade vi till slut ett ställe vi gillade. Vi tog hissen upp på baren ”Och himlen därtill” och njöt av utsikten över en kall öl. Sen slog vi oss ned på ett sunkhak för ytterligare en öl innan vi helt sonika gick upp på hotellrummet och korkade en flarra vin. Där satt vi sedan och pratade skit och skrattade.

I kväll kommer Theres ner och så kommer de äntligen och hälsar på oss i morgon. Det bir så kul och mysigt att mysa med dem, prata, skratta och allt det där. På lördag siktar vi på ett besök på Skansen!

Måste bara berätta om förra helgen då vi var på besök hos Patriks kollega F och hans tjej Y. Det var så himla roigt. Hon har jobbat som bartender och hade gjort i ordning värsta drinkbordet med meny och allt. Sen rökte vi massor av vattenpipa och så fick vi dricka världens dyraste kaffe!

Framställningen av kaffet går till på följande sätt. Civet-katten i Sumatra äter kaffebönor som sedan går genom kattens tarmar och kommer ut som bajs. Därefter plockas de hela bönorna i bajset upp av lokalbefolkningen och de gör kaffe av det. Det var verkligen en upplevelse kan jag säga. Det kallas för bajs-kaffe men det var konstigt nog väldigt gott!


Kommentarer
Postat av: Patrik Ljungström

Vad ska man nu kalla bajs. Bajs-bajs?

Det låter ju skitgott det där med kattbajs.

2009-09-24 @ 22:23:37
Postat av: C

...but WHY?? Vem i h**vete har kommit på att först mata katten med kaffebönor, för att sedan ta tillbaka dem och göra kaffe av?? Driver du med mig?

2009-09-24 @ 22:24:31
Postat av: A

C- Nej jag driver inte med dig! : ) Skitgott!

2009-09-25 @ 11:32:29
Postat av: KB

haha... skitgott....

2009-09-25 @ 22:54:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0