Vårkänslor

Har haft ännu en mysig och skön helg. På fredagen myste vi som vanligt tillsammans familjen. Det blev tacos, tv och soffan.

På lördag gick jag på långpromenad med grannen Lise-Lotte efter frukost och på kvällen kom hon och hennes barn över på middag. Hennes man var borta och istället för att sitta hemma själva gjorde de oss sällskap. Vi käkade och pratade hela kvällen. Det är riktigt roligt att ha lärt känna någon i närheten som man gillar att umgås med. Barnen gillar också varandra. De har tvillingtjejer som går i samma klass som Kalle och en kille som är lika gammal som Isabella och så en tjej som är elva men som dock inte var med i helgen.

På söndag fixade jag i trädgården. Spolade av altanen och ordnade plats för cyklarna, rensade rabatter från löv och krattade kring buskar och häck. Det var så kul och jag längtar till nästa helg då jag får fortsätta fixa. Det är mycket kvar att göra. Jag ska bland annat låna en högtryckstvätt och spola av alla plattor på vår trädgårdsgång.

Det märks att det är vår på alla sätt och vis. Nu kan jag promenera på kvällarna eftersom det är ljust till halv nio. Barnen leker äntligen ute. På helgerna kryllar det av barn på gångvägen och ängen utanför oss. I helgen var det säkert tio barn som busade och jag älskar att se hur glada Kalle och Isabella är över alla kompisar.  Mina nya skor som jag är kär i. Kom på efter inköp att det är skor ala Anna Bergendahl.Trädgårdens första blomma har tittat fram!Så här blev det på vår altan på framsidan. Är dock himla sugen på köpa ett cafébord istället för plastbordet eftersom jag är den enda som trivs att sitta här. Alla andra tycker det är för varmt i solen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0