Ursäkta dröjsmålet...
...men här kommer receptet på fläskfilén med senapsmarinad som jag lovade att lägga ut! Det är nått ni borde testa, enkelt och skitgott!
Senapsmarinerad filé
600 g fläskfilé
salt, peppar
1 msk matfett
Marinad
1 msk vitvinsvinäger
1/2 tsk salt
1 msk fransk senap
1 vitlöksklyfta
1/2 dl olivolja
1/2 dl vatten
1/2 tsk timjan
1/2 tsk oregano
1. Putsa köttet och krydda runt om. Bryn köttet i matfett. Stek klart i 175 grader, 20 min. Låt vila i 10 min.
2. Blanda vinäger, salt, senap och pressad vitlök. Rör i olja, vatten och kryddor.
3. Skiva köttet och lägg upp. Ringla marinaden över och låt dra i 20 minuter.
Senapsmarinerad filé
600 g fläskfilé
salt, peppar
1 msk matfett
Marinad
1 msk vitvinsvinäger
1/2 tsk salt
1 msk fransk senap
1 vitlöksklyfta
1/2 dl olivolja
1/2 dl vatten
1/2 tsk timjan
1/2 tsk oregano
1. Putsa köttet och krydda runt om. Bryn köttet i matfett. Stek klart i 175 grader, 20 min. Låt vila i 10 min.
2. Blanda vinäger, salt, senap och pressad vitlök. Rör i olja, vatten och kryddor.
3. Skiva köttet och lägg upp. Ringla marinaden över och låt dra i 20 minuter.
Kommentarer
Trackback