Ursäkta dröjsmålet...

...men här kommer receptet på fläskfilén med senapsmarinad som jag lovade att lägga ut! Det är nått ni borde testa, enkelt och skitgott!

Senapsmarinerad filé

600 g fläskfilé
salt, peppar
1 msk matfett

Marinad

1 msk vitvinsvinäger
1/2 tsk salt
1 msk fransk senap
1 vitlöksklyfta
1/2 dl olivolja
1/2 dl vatten
1/2 tsk timjan
1/2 tsk oregano

1. Putsa köttet och krydda runt om. Bryn köttet i matfett. Stek klart i 175 grader, 20 min. Låt vila i 10 min.
2. Blanda vinäger, salt, senap och pressad vitlök. Rör i olja, vatten och kryddor.
3. Skiva köttet och lägg upp. Ringla marinaden över och låt dra i 20 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0