Värt att testa!
Igår när Josse var här testade jag två nya recept. Till förrätt gjorde jag våfflor med gravad lax och hemmagjord gravlaxsås vilket var väldigt gott. Men godast av allt blev varmrätten. Gjorde fetasallad med chilimarinerad färskpotatis och helstekt fläskfilé med senapsmarinad. Mycket, mycket gott. Testa själva- här kommer receptet på potatisen!
Fetasallad med chilimarinerad färskpotatis
4 personer
400 g varm färskpotatis
Salladsblad
Fetaost
Chilimarinad
1 färsk chilifrukt
rivet skal från 1 citron
1/2 tsk färsk rosmarin
1 krm sambal oelek
1 msk flytande honung
2 msk olivolja
salt, peppar
1. Skiva chlifrukten. Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Vänd varsamt ned den nykokta potatisen.
2. Lägg sallad på ett fat. Lägg tärningar med fetaost ovanpå.
3. Fördela potatisen ovanpå.
Servera till grilllat kött eller fisk.
Fetasallad med chilimarinerad färskpotatis
4 personer
400 g varm färskpotatis
Salladsblad
Fetaost
Chilimarinad
1 färsk chilifrukt
rivet skal från 1 citron
1/2 tsk färsk rosmarin
1 krm sambal oelek
1 msk flytande honung
2 msk olivolja
salt, peppar
1. Skiva chlifrukten. Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Vänd varsamt ned den nykokta potatisen.
2. Lägg sallad på ett fat. Lägg tärningar med fetaost ovanpå.
3. Fördela potatisen ovanpå.
Servera till grilllat kött eller fisk.
Kommentarer
Postat av: Anonym
Hello Anneli! Den rätten lät ju helt underbar, men saknar receptet på senapsmarinerad fläskfilé! Kan du inte dela med dig av det?? Vore kanon,krya på er Kram Jenny
Postat av: Anonym
Hello Anneli! Den rätten lät ju helt underbar, men saknar receptet på senapsmarinerad fläskfilé! Kan du inte dela med dig av det?? Vore kanon,krya på er Kram Jenny
Postat av: A
Yes! Självklart! Lägger ut det i morgon! Kram!
Trackback