Nytt år - ny start

Efter nyår bestämde jag mig för att ta tag i vikten. Jag valde att börja med LCHF och herregud vad jag är glad för det beslutet. Det går så bra! Jag bestämde mig för att köra stenhårt i åtta veckor. Nu har fyra gått och jag har minskat fem kilo i vikt. Om jag fortsätter i samma takt innebär det tio kilo när målet är nått. Det räcker dock inte känner jag nu. Mitt mål är därför ändrat till 12 kilo, först då ska jag sluta med strikt lchf och börja äta vanlig lchf för att hålla vikten.

Detta är verkligen en diet, vissa väljer att kalla den livsstil, för mig. Att få gotta sig i feta såser är min melodi. Och det är så mycket nytt att upptäcka. Jag har till exempel insett att blomkålsris i stort sett är lika gott som vanligt ris, om inte godare eftersom jag steker det med vitlök och paprika och kryddar som jag vill ha det. På helgerna gör jag lchf-våfflor som smakar rätt bra tillsammans med sukrin och grädde.

I detta nu testar jag att göra egen lchf-glass. Det är ju faktiskt inte så svårt att få gott eftersom de viktiga ingredienserna, ägg, grädde och vanilj, är fritt fram. Och då menar jag vaniljstång, inte vaniljsocker förstås.

Receptet kommer när jag har provsmakat. Vill ju inte rekommendera något som inte är gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0